Automate your Marketing
with Womplify




 
The untitled experiment

By: Khaironi Yatim Sharif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 6-Jan-2009 01:04 Email | Share | | Bookmark
Where is UN ? Where is OIC?

 
 
 
View all 18 photos...


“Ya Allah! Hancurkanlah orang-orang kafir dan musyrikin. Berilah rasa takut kepada musuh-musuh kami, musuh-musuh-MU,muliakanlah agama Islam serta kaum muslimin. Rapatkanlah hubungan kasih sayang di dalam sanubari kami dan perbaikilah hubungan kekeluargaan di antara kami serta berilah pertolongan kepada kami di dalam menentang musuh-musuh-MU dan musuh-musuh kaum muslimin.”

For other pictures : http://picasaweb.google.com/sejutarindu
Aku tak sure berapa lama entry ni boleh bertahan. Entry yang sama aku letak kat picasaweb (link kat atas ni) dah dipadam oleh editor tak sampai 10 minit.


Thursday, 15-May-2008 23:04 Email | Share | | Bookmark
Jauh berjalan luas pemandangan.

 
 
 
Gambar di sekitar Ballina Killaloe. Satu spot tepi tasik yang cantik pada mata aku. Dengan air membiru dan bukit bukau yang menghijau, memang memukau sesiapa sahaja yang melalui country area ni. Sambil duduk-duduk tu, aku memerhatikan gelagat orang. Macam-macam intepretasi yang boleh kita buat. Terpulang pada kita untuk menilai sewajarnya.

Jarang kita nampak di Malaysia, parent yang begitu spoting utk layan anak macam ni.


Tiada sempadan bahasa, nationality, warna kulit dalam fitrah manusia. Kita yang mewujudkan bila kita semakin dewasa.


Yang ni tak payah la aku ulas. Gambar ni nampak nature.. memang nature pun. Aku suka eksperesi muka couple ni. Happy.. romantic.. banyak sebenarnya gambar couple ni yang aku shot. tapi tak boleh nak disiarkan kat sini. Buatnya mamat ni pegi fotopage ni and cari aku nanti , satu nahas pulak!


Thursday, 15-May-2008 22:32 Email | Share | | Bookmark
Setahun yang lalu

 
 
 

Sedar tak sedar, dah lebih setahun aku duduk di bumi Irish ni. PhD? Betul kata Ustaz aku dulu, makin banyak kita belajar makin banyak kita tak tahu. Lagi lama aku buat , lagi banyak yang aku rasa tak complete. Aku cuba selagi terdaya. Banyak jugak gambar-gambar sepanjang aku merantau ke dunia sebelah sini yang aku nak kongsi. Nantilah.. insyaAllah... Ni gambar anak aku Mira setahun yang lalu. Lokasi di sebuah playroom berhampiran Jetland , Limerick. Di sini banyak tempat-tempat indoor activities macam ni. Cuaca sejuk memberi peluang bisnes pada diorang utk sediakan tempat-tempat macam ni. Nak masuk Euro 5. dalam Rm20.. anak punya pasal.. sengih je la.


Thursday, 15-May-2008 22:02 Email | Share | | Bookmark
Bersawang dah fotopage ni. :)

Jengka , Pahang
Vista Pinggiran
Tiara Beach Resort
View all 4 photos...

Salam semua. recently dapat newsletter dari fotopages regarding their latest improvement. Memang betul. dulu dah la memang takde masa (malas sebenarnya) ditambah dengan kelajuan server fotopage tahap super-slow , so makin bersawanglah fotopage aku ni. Lama jugak aku beralih arah ke picasaweb. Hari ini insyaAllah pelan-pelan kembali semula ke fotopage. Sedikit gambar dari koleksi peribadi. Rasanya belum pernah upload kat mana-mana lagi ni.

La-breithe mhaith agat (Happy Birthday in Irish)


Jangan berumah di tepi pantai, jika takut dilanda ombak. Jangan bicara pasal perjuangan jika takut akan risiko


Jangan jadi seperti kelkatu yang tertarik dan terbakar dengan cahaya yang sementara..


Wednesday, 7-Nov-2007 11:03 Email | Share | | Bookmark
Expression

Expression

Malaysia National Zoo, 2005


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net